Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ


CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Γίνε καρδιά μου σύννεφο
κι εγώ θα γίνω μπόρα
να σμίγουμε στον ουρανό
δέκα φορές την ώρα

Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΚΧΙΚΟΝ, ΤΑΣΟ ΡΗΤΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΥΡΤΣΗ, ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΝΑΤΣΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΣΚΟΙΤΗ
Αναλυτικά :
3 με 4 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.
4 με 6 : «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» νέα εκπομπή. O Μουσικός Προπαγανδιστής Τάσος Ρήτος με την εκπομπή του Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα, παίζει μουσικές, απαγγέλει ποίηση και μεταδίδει όλα τα βακχικά νέα. Θα ακουστούν τραγούδια από τον νέο δίσκο του Tom Waits με τίτλο Bad as me, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2011. Θα διαβαστούν αποσπάσματα από τις Αληθινές Ομολογίες του Tom Waits σε μετάφραση του Τάσου Ρήτου. Επίσης ειδικοί προσκεκλημένοι της εκπομπής ο ποιητήςΔημήτρης Τανούδης και η συγγραφέας Στέργια Κάββαλου. Στο προπαγανδιστικό σχόλιο η Μαίρη Κλιγκάτση του ηλεκτρονικού περιοδικού ΝΤΟΥΕΝΤΕ.
6 με 8 : ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Κρύο καιρός για τρίο και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει εναλλακτική πρόταση για θέρμανση . Σήμερα επιχειρούμε ζωντανά στον αέρα του clipartradio να εντοπίσουμε αλλά και να εφεύρουμε αυτές τις εναλλακτικές μεθόδους θέρμανσης ώστε ν αντικαταστήσουμε το πετρέλαιο που τον τελευταίο καιρό τείνει να στοιχίζει όσο τα ακριβά αρώματα . Ελατέ μαζί μας να βρούμε τη λύση με τονΚώστα Ποτακίδη.
8 με10 : ακούστε κι απολαύστε την εκπομπή «MUSICAL COMMUNION» που παρουσιάζει ο Constantine Kyrtsis από το Λονδίνο με απογειωτικές μουσικές που διαλέγει για εμάς πριν από εμάς και πολύ μετά από εμάς, για όλους εμάς… Σαν να πίνετε το ποτό σας στο Πικαντίλι Σίρκους, ένα πράγμα
10 με 12: «Stage-diving in Space» / ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΝΑΤΣΗ.  »Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σε πρόλαβα στη συναυλία τις προάλλες, είχα ετοιμάσει ολόκληρη παράσταση. Εννοώ αυτή που θα έδινα στον κόσμο «στεναχωρημένος» που σε χτυπησε το ρεύμα από τα γυμνά καλώδια των μηχανημάτων οταν «έτυχε» να σκοντάψεις πάνω τους. Δεν πειράζει όμως, «ατυχήματα» συμβαίνουν συνέχεια. Μπορει καποιο μελλοντικο Stage-dive, να ειναι Stage-push…» Σπύρος Α.
12 με 2 : «ΑΣΜΑΤΑ και ΜΙΑΣΜΑΤΑ» / ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΙΤΗΣ. Καινούργια εκπομπή, ολόφρεσκη παρουσία αναμέσα μας. Ο Αντώνης Μποσκοϊτης Λάτρης του στερητικού άλφα, παραμένει άγαμος, άφραγκος, άναρχος κι ανέμελος, προσπαθώντας να εναρμονιστεί όσο γίνεται περισσότερο με την αταξία του σύμπαντος. Φανταστείτε τι είδους ιστορίες έχει να μας διηγηθεί και πόσες εμπειρίες να μοιραστεί μαζί μας. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε 
Ακούστε μας 
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε 
Φανταστείτε μας