Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ GAGARIN


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 12 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Gagarin 205 ένα χριστουγεννιάτικο memorabilia bazaar, ένα ολοήμερο rock party, meeting point συνεργατών και φίλων από το οποίο αναμένεται να περάσει ολόκληρη η πόλη.
Πρόκειται για ένα παζάρι αναμνηστικών, τα οποία θα διατεθούν σε χαμηλές τιμές, κάτι σαν απρόσμενα χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε συλλέκτη της ροκ μυθολογίας! Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτήν την ιδιαίτερη γιορτή επιστρατεύοντας όλη σας τη φαντασία: δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορεί να πουληθεί˙ βινύλια, σπάνια cd, αφίσες, t-shirts, βιβλία, κόμικς, dvd, εισιτήρια ιστορικών lives και οτιδήποτε άλλο θεωρήσετε πως έχει αξία συλλεκτική, από αυτά που όλοι φυλάμε για χρόνια στις αποθήκες μας ως κόρη οφθαλμού.
Το παζάρι θα κρατήσει όλη μέρα, ενώ djs θα εναλλάσσονται στα πλατό συνεισφέροντας στο εορταστικό κλίμα. Ο χώρος θα διαμορφωθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις του bazaar, με σειρές πάγκων στον κυρίως χώρο και ειδικό φωτισμό, σνακ μπαρ στον εξώστη και dj sets σε όλη τη διάρκεια του event.

Όροι Συμμετοχής

- Υπογραφή συμφωνητικού κατά το οποίο ο κάθε συμμετέχων είναι φορολογικά υπεύθυνος για την πώληση των προϊόντων του.
– Όλα τα προϊόντα έρχονται στον χώρο του Gagarin 205 με δελτίο αποστολής.
– Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να φέρουν μαζί τους είτε δική τους ταμειακή μηχανή είτε θεωρημένο μπλοκ αποδείξεων λιανικής πώλησης.
– Μίνιμουμ αντίτιμο συμμετοχής: 100 ευρώ, με παροχή 2 πάγκων συνολικού μήκους 156 εκατοστών και πλάτους 58 εκατοστών και δυνατότητα τοποθέτησης πλάτης για έκθεση προϊόντων.
– Αντίτιμο έξτρα παροχών: Κάθε επιπλέον πάγκος (μήκους 78 εκατοστών) κοστίζει επιπλέον 50 ευρώ.
– Στις οθόνες του Gagarin 205 θα παίζει σε λούπα dvd με τα λογότυπα των συμμετεχόντων ενώ όλοι θα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του event.
– Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Deadline αιτήσεων συμμετοχής: 15 Νοεμβρίου
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον Χρήστο Μακρυδάκη στο τηλέφωνο 6944726165