Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΚΑΠΝΟΥΣ


Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :

1 με 2 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.

2 με 4 «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια.

4 με 6 : «Εκτός Ορίων» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Μέλημα μας να διαδώσουμε τη μουσική που αγαπάμε , να σας κρατήσουμε συντροφιά τις δύσκολες τούτες μέρες , να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, ν αναβιώσουμε το όνειρο και να αποβάλουμε κάθε είδους κακός κείμενα της πραγματικότητας περισώζοντας ότι έχει απομείνει . Ελατέ μαζί μας σήμερα 6 – 8 να το κάνουμε πράξη .

6 με 8 : «BRAINESSANCE » Αναζητούμε περισσότερη αρμονία, τη σκιά και λίγο νερό να ξεδιψάσει η ψυχή μας, να δροσιστούν τα χείλη μας, να γίνει ο ήλιος φιλικό χάδι και η στρογγυλεμένη της μέρας σιγαλιά, μια τελεία στη μουσική του απείρου. Ενδιάμεσα εσείς κι εμείς κι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ.

8 με 10 : ακούστε κι απολαύστε την εκπομπή «MUSICAL COMMUNION» που παρουσιάζει ο Constantine Kyrtsis από το Λονδίνο με απογειωτικές μουσικές που διαλέγει για εμάς πριν από εμάς και πολύ μετά από εμάς, για όλους εμάς… Σαν να πίνετε το ποτό σας στο Πικαντίλι Σίρκους, ένα πράγμα.

10 με 12: «Floating in Space» / ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΝΑΤΣΗ.. Ο δρόμος ηταν γεμάτος φέιγ βολάν που έπεφταν δεκάδες από ψηλά. Κοίταξε κάτω και κούνησε το κεφάλι…
“Αχρείοι” σκέφτηκε, “μόνο να γεμίζετε τους δρόμους σκουπίδια ξέρετε. Και ποιός θα τα μαζέψει με τους καθαριστές τόσους μήνες απλήρωτους δεν σκέφτεστε…”
Σήκωσε ένα για να δει τι προπαγάνδες έσπειραν πάλι, αλλά το μόνο που έγραφε στο χαρτί ήταν:
“Τhe walls are closing in on me; so Ι’ve decided to take my work back up above; to stop it falling into the wrong hands…”
Το τσαλάκωσε και το ξαναπέταξε κάτω…

12 με 2 : Για μία και μόνο φορά η Άννα Δήμου βγάζει τη μεταλλική της εξάρτηση, φοράει glam ρούχα και φριζάρει το μαλλί… Σε ένα έκτακτο F(reaking) -80’s- Rock Show από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 2.00 π.μ. θα χορέψουμε με hard/heavy rock τραγούδια που λατρεύουμε να μισούμε!

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας

Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας