Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :

1 με 2 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.

2 με 4 : «ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ» Μια δίωρη περιπλάνηση σε μουσικά μονοπάτια που έχουμε περπατήσει και έχουμε αγαπήσει, σε μονοπάτια καλά κρυμμένα που ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ σας αποκαλύπτονται, ….. A Walk On The Wild Side!!! γιατί η Μουσική Είναι Μια. Μέσα από χιλιάδες βινύλια και CD στο ρόλο του οδηγού και εξερευνητή ο Σπύρος Χήρας. ……..All Aboard!!!

4 με 6 : «BRAINESSANCE» . Αναζητούμε περισσότερη αρμονία, τη σκιά και λίγο νερό να ξεδιψάσει η ψυχή μας, να δροσιστούν τα χείλη μας, να γίνει ο ήλιος φιλικό χάδι και η στρογγυλεμένη της μέρας σιγαλιά, μια τελεία στη μουσική του απείρου. Ενδιάμεσα εσείς κι εμείς κι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ.

6 με 8 : «Εκτός Ορίων» . Η εκπομπή έχει για σας τους ακροατές του clipartradio μια μεγάλη έκπληξη . Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης με το πιο επίκαιρο πρόσωπο των ημερών παγκοσμίως . Κύριες και κύριοι μαζί μας στο studio ο Άγιος Βασίλης . Λίγο πριν το μεγάλο του ταξίδι ο Αι Βασίλης θα κάνει μια στάση στο studio του clipartradio για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης . Θα διαβάσει ζωντανά στον αέρα τα γράμματα των μικρών αλλά και των μεγάλων φίλων του και θα προσπαθήσει να εκπληρώσει τις επιθυμίες τους. Μια διαφορετική εκπομπή που όλα μπορούν να συμβούν , αρκεί να το πιστέψεις . 6-8 με τον Κώστα Ποτακίδη , τον Αι. Βασίλη και τα ξωτικά του .

8 με 10: «ΚΛΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΡΑΝΑ» / ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. Μια εκπομπή πύραυλος που κινείται με ατομική ενέργεια, αλλά που παίρνει εμπρός με μικρές μπαταρίες… Μια ενδοσκοπική ματιά, σε μια περιοχή που ήταν κάποτε μια χώρα και που σήμερα είναι μια ανυπόφορη έρημος… Ένα απίστευτο ταξίδι, γεμάτο τόλμη, αθυροστομία, κουτσομπολιά, σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς…

10 με 12: «Strictly Weird Tales»! Η μονίμως μαυροφορεμένη ηρωίδα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, η Ορέστεια μέσα από την εκπομπή της «Strictly Weird Tales» θα δώσει φιλιά σε πολλούς βατράχους ψάχνοντας μαγεμένους μεταμορφωμένους πρίγκιπες, γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την αλήθεια και
καλωσορίζουν το φεγγάρι.

12 με 2 : «Εδώ ΓΑΙΑ» / Zareen . Η μουσική είναι οξυγόνο! Ένα μαγικό δίωρο που έχει την πρόθεση να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα της Γαίας και των κάτοικων της, με δονήσεις ηλεκτρονικές, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που την πρώτη ώρα τονώνουν και τη δεύτερη χαλαρώνουν τα κύτταρα!! Αμπελοφιλοσοφίες που γαργαλούν το μυαλό αλλά και πνευματικές αναζητήσεις που ανυπομονούν να τρυπώσουν στην καρδιά….

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας