Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΟΠΑΓΙΔΑ


Ξεκινήστε την εβδομάδα σας, ακούγωντας :

1 με 2 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.

2 με 4 : «Faraway, so close»/ ΡΟΗ ΑΡΓΥΡΗ. Η καλή ροή από τη Ρόη φαίνεται. Ταξιδεύουμε μέχρι το νησί του ήλιου και φορτίζουμε μπαταρίες με ενέργεια, χαμόγελο και άφθονη μουσική. Μαζί σας μέχρι τις 4 γεμάτη ενέργεια και χαμόγελα.

4 με 6 : «Freaking Monday Snack». Τα μεσημέρια της πιο βαρετής και δεύτερης πιο μισητής μέρας της εβδομάδας η Άννα Δήμου από τις 4 έως τις 6 σας σερβίρει το Freaking Monday Snack.Με ποικίλες μουσικές, νέα, σχόλια και πολύ κέφι προσπαθεί να σας φτιάξει τη διάθεση.

6 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια
όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάει
όπου ακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis. Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it.

8 με 10: Στην εκπομπή ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, O Θόδωρος Γιαχουστίδης το διακηρύττει σε όλους τους τόνους: μαύρα Χριστούγεννα θα περάσουμε φέτος! Παρουσιάζει τις νέες ταινίες στη Θεσσαλονίκη, παίζει φρέσκο πράμα από τους I BREAK HORSES, THE PIERCES, THE BLACK KEYS κι άλλα τέτοια «προχώ» και ετοιμάζεται να γίνει… μετανάστης! ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, crisis edition, 20:00 με 22:00!

10 με 12: «Ένα Υπέροχο Εμβρυακό Ταξίδι» με τον BILL HUNCHBACK . Συνοπτικη ιστορια του ανθρωπου με βάση την αναγκη του για διευρυνση του νου ή/και για φυγή απο την πραγματικότητα.Σπάνια τραγούδια με “τοξικούς” τίτλους και αντίστοιχες πληροφορίες.Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί σε δυο συνέχειες.Η μία Θα λάβει χωρα σήμερα στις 22.00 ακριβώς στον CLIPARTRADIO.gr και η δευτερη την επόμενη Δευτέρα την ίδια ώρα

12 με 2 : «025» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ …ναι ρε συ απ’ όλα θα ‘χω στην εκπομπή και μουσικές και φώτα κι εκπλήξεις και ξίδια και ξηροκάρπια και μπινελικάκια και καναπεδάκια τριθέσια που θα γίνονται και κρεβάτια χαχαχα ε μ’ εσένα πού ‘μπλεξα τι περίμενες χαχαχα ναι έχω τα κέφια μου γιατί αγαπάω τους φίλους μου και μου φαίνεται ότι κι αυτοί μ’ αγαπάνε τι άλλο θέλω ρε απ’ αυτή τη ζωή την άσε τώρα να μην την πω τι άλλο θέλω?

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας