Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΗ ΤΡΙΤΗ


Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :

1 με 2 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.

2 με 4 : «ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ». Φρέσκοι φρέσκοι το πρωί, με τον αεικίνητο Bill Hunchback τον άνθρωπό που έχει κάνει, κάθε μέρα να μοιάζει με απόκριες, σε πρωινούς περιπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και μεσημεριανές ορέξεις κι απορίες.

4 με 6 : «BRAINESSANCE» . Αναζητούμε περισσότερη αρμονία, τη σκιά και λίγο νερό να ξεδιψάσει η ψυχή μας, να δροσιστούν τα χείλη μας, να γίνει ο ήλιος φιλικό χάδι και η στρογγυλεμένη της μέρας σιγαλιά, μια τελεία στη μουσική του απείρου. Ενδιάμεσα εσείς κι εμείς κι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ.

6 με 8 : «Εκτός Ορίων» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Μια εκπομπή για τον κάθε πικραμένο που δεν έχει το κουράγιο να χριστεί αυτόχειρας. Αν έχεις ζοριστεί με τα απανωτά χαστούκια της ζωής, αν αδυνατείς να πληρώσεις τα καθ όλα λογικά χαράτσια , αν έχεις χάσει τη δουλειά σου πρόσφατα , αν η γκόμενα σ έχει παρατήσει για τον ψιλό μελαχρινό φραγκάτο γυμναστή , αν η ζωή σου πάει κατά διαόλου και βρίσκεσαι στα πρόθυρα κατάθλιψης , η εκπομπή αυτή θα σε αποτελειώσει με τη μία χωρίς δισταγμό και έλεος . Όλοι οι άλλοι ακουστέ την χωρίς επιφύλαξη . Θα μου πείτε ποιοι άλλοι ? Έχουμε μείνει και πολλοί χωρίς τα παραπάνω προβλήματα? Μα τι κουτά που είστε βρε , δεν απευθύνετε σ εσάς εν Ελλάδι η εκπομπή , Για τους Γερμανούς εκπέμπει . Τι στο καλό ιντερνετικό ραδιόφωνο είμεθα….

8 με 10: «ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ» / Αστυνόμος Λαμπίρης. Μια έκτακτη εκπομπή, γεμάτη μουσικούς ακροβατισμούς, σαν ανάβαση στο Θιβέτ, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό ή σαν ληστεία με νεροπίστολα… Μια ενδοσκοπική ματιά, σε μια περιοχή που ήταν κάποτε μια χώρα και που σήμερα είναι μια ανυπόφορη έρημος…

10 με 12: «Strictly Weird Tales»! Η μονίμως μαυροφορεμένη ηρωίδα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, η Ορέστεια μέσα από την εκπομπή της «Strictly Weird Tales» θα δώσει φιλιά σε πολλούς βατράχους ψάχνοντας μαγεμένους μεταμορφωμένους πρίγκιπες, γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την αλήθεια και
καλωσορίζουν το φεγγάρι.

12 με 2 : «Εδώ ΓΑΙΑ» / Zareen . Η μουσική είναι οξυγόνο! Ένα μαγικό δίωρο που έχει την πρόθεση να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα της Γαίας και των κάτοικων της, με δονήσεις ηλεκτρονικές, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που την πρώτη ώρα τονώνουν και τη δεύτερη χαλαρώνουν τα κύτταρα!! Αμπελοφιλοσοφίες που γαργαλούν το μυαλό αλλά και πνευματικές αναζητήσεις που ανυπομονούν να τρυπώσουν στην καρδιά….

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας