Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ


Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :

2 με 4 : «ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» / ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ. Μια εκπομπή που ξετυλίγει για εσάς μουσικές και τραγούδια, για παιδιά και τη παιδική αθωότητα ή για ανθρώπους που κρατούν ζωντανό μέσα του το παιδί. Μια εκπομπή
Για μικρά και μεγάλα παιδιά
Για μικρές και μεγάλες καρδιές

4 με 6 : «Εκτός Ορίων» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ». Βγαίνουμε σήμερα Κυριακή έκτακτα και διαφορετικά εκτός ορίων ραδιοφώνου. Αυτή δεν θα είναι εκπομπή..Θα είναι πείραμα..Ένα ηχητικό πείραμα που θα μετατρέψει τους ακροατές σε γάτες και ποντίκια. Τι ? … δε γίνεται αυτό? Γίνεται! Πως δε γίνεται, όλα γίνονται στην Ελλάδα. Κι αν δε μας πιστεύετε, ακούστε μας αν τολμάτε, σήμερα Κυριακή 4 με 6. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά απ’ το SSP.

6 με 8 : «ΤΗΕ GOST» / ΤΑΣΟΣ ΠΛΟΥΜΗΣ. Καπετάνιος για 2 ώρες το παιδί – θαύμα, που συνομιλεί με φαντάσματα κι ακούει μουσικές απ΄άλλον κόσμο, απ΄άλλον πλανήτη… Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.

8 με 10 : «A FISTFULL OF VINYLS». Ο Μανόλης Χρυσάνθου που επιλέγει γνωστές, λιγότερο γνωστές και άγνωστες ακόμα και στον ίδιο μελωδίες, εξορκίζοντας τους φόβους της εβδομάδας που καταφτάνει. Συνδέει τα ασύνδετα και συντονίζεται με τα Κυριακάτικα mood swings με την βοήθεια των ήχων
της pop, soul, electro, rock και ότι άλλο μας είναι απαραίτητο…

10 με 12: «Faraway, so close»/ ΡΟΗ ΑΡΓΥΡΗ. Για δύο ώρες ρίχνουμε άγκυρα στη Ρόδο, όπου μας υποδέχεται η Ρόη και μας προσφέρει διάφορα καλούδια που κυκλοφόρησαν το 2011.

12 με 2 : «Ménière’s vertigo during the blue hour» . Η οικοδέσποινα Psyche ανοίγει το μουσικό της κουτί κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα, και παρουσιάζει μια εκπομπή γεμάτη γλυκόπικρες μουσικές. Ταξίδι στο χρόνο και τον κόσμο, ή απλώς δυο ώρες με στόχο να ικανοποιήσουν, όσο το δυνατόν, τα υποδεκτικά όργανα της ακοής σας.

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας